ABD, PKK’nın elebaşları için 12 milyon dolar ödül koydu!

ABD, PKK elebaşı Murat Karayılan’ın yakalanması için 5 milyon dolar ödül koyduğunu duyurdu. Öte yandan örgütün diğer iki yöneticisi Cemil Bayık ve Duran Kalkan için de ödül koyulduğu açıklandı.
ABD, PKK terör örgütü yöneticileri Murat Karayılan, Cemil Bayık, Duran Kalkan’ın başlarına ödül konulduğunu açıkladı. ABD Dışişleri Bakanlığı 3 üst düzey PKK’lı için ‘adalet için ödül’ programı kapsamında, kendilerinin yer bilgilerini paylaşanlara ödül verileceğini açıkladı. İlk olarak Murat Karayılan için 5 milyon dolar, Cemil Bayık için 4 milyon dolar, Duran Kalkan için 3 milyon dolar dolara kadar ödül verilecek.
ÖDÜLLER İNTERNET SİTESİNDE YAYINLANDI
ABD’nin terör örgütü üyeleri için uyguladığı “rewards for justice” uygulaması kapsamında koyulan ödüller organizasyonun internet sitesinden de yayınlandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın