Sıcak gelişme: Rusya’ya müdahale sinyali!

Karadeniz’de Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan çatışmaların ardından NATO-Ukrayna komisyonu acil olarak toplandı. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, ‘NATO tüm üyeleriyle Ukrayna’nın arkasındadır’ dedi.
Dünya gündemini ilgilendiren son dakika gelişmesi… Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan gerilim sonrasında NATO Genel Sekreteri’nden Rusya’ya sert uyarılar geldi. NATO Genel Sekreteri Stoltenberg Rusya’nın Ukrayna gemilerine saldırmasını yönelik olarak, “NATO, Ukrayna’nın arkasında. Rusya yaptıklarının bir karşılığı olduğunu anlamalı. Gözaltına alınan Ukraynalı denizciler serbest bırakılmalı ve Ukrayna’ya ait gemiler bir an önce geri iade edilmeli” ifadelerini kullandı.
Stoltenberg, bütün NATO üyelerinin Ukrayna’nın toprak bütünlüğüne yönelik destek verdiklerini söylediği açıklamasının sonunda Rusya’nın bölgede yaptıklarının bir sonucu olacağını anlamasının gerektiğini vurguladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın