Hem milli hem de yeni nesil sosyal paylaşım platformu “Haqet” yayında

Gezdikçe ve paylaştıkça para kazandıran Milli sosyal Paylaşım platformu Haqet test çalışmalarını tamamlayarak kullanıcılarının hizmetine sunuldu.

Uzmantescil Firması tarafından yazılım ve görsel çalışması tamamlanan hem milli hem de yeni nesil sosyal paylaşım sitesi olan “Haqet” rakiplerine fark atacak şekilde tasarlandı. Ücretsiz üyelikle kullanıcısının hizmetine açılan “Haqet” rakiplerinde olmayan birçok özellik ve içeriğe sahip. Ücretsiz üye olan bir kullanıcı, içeri girdiğinde; profilim, albümler, kayıtlı mesajlar, dürtmeler, gruplar, sayfalarım, keşfetmek, popüler gönderiler, olaylar, arkadaşları bul, paylaş, beğeni gibi özelliklerle karşılaşabiliyor.

Arkadaşlarını platforma davet eden veya paylaşımda bulunan bir kullanıcı sitede geçirdiği süre kadar para kazanabiliyor. Twitter, Facebook, İnstagram, LinkedIn ve diğer popüler sitelere fark atar şekilde tasarlanan hem milli hem de yeni nesil sosyal paylaşım platformu “Haqet” adından çokça söz ettireceğine benziyor. Google Play’da da uygulaması bulunan ve ücretsiz indirilebilen “Haqet” de dolaşım hızlı olduğu kadar keyif verici.

Uzmantescil Firması’nın başarılı olduğu kadar azimli CEO’su, yoğun bir mesai sonucu büyük emekler sarf ederek hazırladıkları yeni nesil sosyal paylaşım sitesine her kesin sahip çıkmasını arzuladıklarını belirterek,” Kısıtlı imkanlarla çok şık ve kullanılışlı ücretsiz bir paylaşım sitesi hazırladık. Üstelik paylaştıkça para kazandıran milli bir platform. 7’den 70’e her kesime hitab eden bir platformu tüm kullanıcılarımızın hizmetine sunduk. Elbette ufak tefek hatalarımız olacaktır. Ama güvenlik noktasında hiçbir açık söz konusu değildir.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

YRP MKYK Üyesi Abdurrahman Akyüz: Sonumuz Saadet’e dönecek

AK Parti’yi ve Murat Kurum’u destekleyici ifadelerinin ardından disiplin kuruluna gönderilen Yeniden Refah Partisi Merkez …

Bir yanıt yazın