Erdoğan:S-400 meselesini de aklı selimle halledeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya’dan alınan S-400 konusuyla ilgili açıklamada bulundu “Türkiye’nin S-400’leri’ni hangi şartlarda aldığı ortadadır. Bunun NATO’yla, F-35’le, ABD’nin güvenliğiyle bir ilgisi yok” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Diyarbakır’da TÜGVA programında açıklamalarda bulundu. Rusya’dan alınan S-400 konusuna değinen Erdoğan “Türkiye’nin S-400’leri’nin hangi şartlarda aldığı ortadadır. Bunun NATO’yla, F-35’le, ABD’nin güvenliğiyle bir ilgisi yok.” ifadelerini kullandı. “İnşallah S-400 meselesini de aklı selimle halledeceğiz.” diyen Erdoğan, “Bugün bize S-400 alıyoruz diye yüklenenlerin dün ülkemiz topraklarına terörist bombaları yaydığı mevcut sistemleri nasıl topladığını unutmadık.” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Gençler okumalı, sorgulamalı.

Öyle bir gençlik istiyoruz ki hangi görüşe mensup olursa olsun okumalı, araştırmalı, sorgulamalı, kimseye zihnini kiraya vermemelidir.

İstiyoruz ki bizim gençlerimiz insana sarf malzemesi gibi bakan, ölümü, öldürmeyi ve şiddeti kutsayan ideolojilere prim vermesinler. İstiyoruz ki bizim gençlerimiz kendilerini kullanılacak bir meta araç gibi gören örgütlere, yapılara asla itibar etmesinler.

Elinde taşla, silahla, sopayla değil bilgisayarla gezen cesaretle dolu bir nesil istiyoruz.

En son FETÖ hadisesi bize bir değil birkaç nesle mâl oldu.

Tek bir evladımızın dahi terör örgütleri suç yapıları tarafından elimizden koparılmasına rıza göstermemeliyiz.

Bizim vatan millet düşmanlarına kaptıracak tek bir gencimiz yoktur.

Güçlü olanın haklı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir dünya düzeni istiyoruz. Bunun için de Kudüs kırmızı çizgimizdir.

“HANGİ ŞARTLARDA ALDIĞIMIZ ORTADA”

Türkiye’nin S-400’leri’nin hangi şartlarda aldığı ortadadır. Bunun NATO’yla, F-35’le, ABD’nin güvenliğiyle bir ilgisi yok.

Bugün bize S-400 alıyoruz diye yüklenenlerin dün ülkemiz topraklarına terörist bombaları yaydığı mevcut sistemleri nasıl topladığını unutmadık. İnşallah S-400 meselesini de aklı selimle halledeceğiz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Nükleer tiyatro endişesi!

İran’ın İsrail’e misilleme saldırı düzenlemesinin ardından verilecek karşılık beklenmeye başlandı. Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı Başkanı …

Bir yanıt yazın