Rusya: Erdoğan’ın dik duruşunu saygıyla karşılıyoruz

Rusya’dan Türkiye’ye övgüler yağıyor. Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, katıldığı televizyon programında yaptığı açıklama,” Türkiye Başkanı Erdoğan’ın ABD’nin baskısı karşısındaki sıkı duruşunu memnuniyetle karşıladık.”dedi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD’nin benzeri görülmemiş baskısı karşısındaki sıkı ve onurlu duruşunun saygı ile karşıladıklalrını söyledi.

ABD’nin Türkiye’ye benzeri görülmemiş baskı yaptığını belirten Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya’nın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu baskıya boyun eğmediğini, bu yoğun baskıya karşı sıkı duruşunu Rusya olarak “Memnuniyetle karşılıyoruz” diye konuştu.

Rossiya-1 televizyonunda yayınlanan bir programda konuşan Peskov, Moskova’nın ABD’nin Türkiye’ye benzeri görülmemiş baskısına karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sıkı duruşunun diğer ülkelerin liderine örnek olabilecek bir davranış olabileceğini vurguladığı bildirildi..

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın