Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu’na saldırıda bakanları hedef gösterdi ididiası

FOX TV spikeri Fatih Portakal, son zamanlarda agresif tavırlarıyla dikkat çekiyor. Haber bületinini sunarken siyasi içerikli mesajlar vermekten çekinmeyen Fatih Portakal, Kılıçdaroğlu’na yönelik saldırı haberini aktarırken kontrolünü kaybetti. Portakal, parmak sallayarak bakanları resmen hedef gösterdi. İşte o anlar…
FOX TV spikeri Fatih Portakal, şehit cenazesinde saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun haberini aktarırken adeta kontrolünü kaybetti. Bir yandan parmak sallayıp diğer yandan devlet adamlarını, devlet görevlilerini hedef gösteren Fatih Portakal gazeteci kimliğini unuttu.
DAHA ÖNCE DE TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU
Siyasi bir parti lideri ya da siyasi bir partinin üyesi gibi davranan Portakal’ın üslubu daha önce de tepkilere neden olmuştu.
FOX TV’DEN İTİBARSIZLAŞTIRMA OYUNU
Yayın yaptığı FOX TV kanalında milletin iradesine saygı duymayan Fatih Portakal, Batılı patronlarının Türkiye üzerindeki operasyonlarına zemin hazırlama emirlerini yerine getiriyor. Girdiği her seçimde yüzde 50 ve üzerinde oy alan Başkan Erdoğan’ı ve Cumhurbaşkanlığı gibi bir makamı itibarsızlaştırma görevini yönetiyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın