Android cep telefonlarının Türkiye fiyatı ve indirim oranları!

Teknoloji severler Samsung ve Huawei ile birlikte yeni Android cep telefonu fiyatlarını oldukça merak ediyor. Dünya cep telefonu pazarında önemli bir yeri olan Samsung ve Huawei yeni modellerini tanıttı. Bu bağlamda ise diğer markaların sıfır ve ikinci el telefon fiyatlarında 1000 liraya varan indirim başladı. Peki Samsung, Huawei yeni Android cep telefonu Türkiye fiyatı ve indirim oranları ne oldu? İşte en ucuz, en pahalı cep telefonları.

2019’un ilk çeyreğinde en fazla kampanyası yapılan işletim sistemi yüzde 76’lık kampanya oranıyla Android oldu. iOS işletim sistemli akıllı telefonlar ise yüzde 24 ile ikinci sırada yer buldu.
Akıllı telefonların en ucuz ve en pahalı Türkiye fiyatı indirim oranlarını açıkladık. Dünya cep telefonu pazarında önemli bir yeri olan Samsung ve Huawei yeni modellerini tanıttı. Samsung ve Huawei’nin 5G gücüne sahip S10 ve Mate X amiral gemi modellerini tanıtmalarından sonra diğer markaların sıfır ve ikinci el telefon fiyatlarında 1000 liraya varan indirim başladı. Akıllı telefon kampanya verilerine göre; 2019’un ilk 3 ayında yüzde 32’lik kampanya oranıyla Samsung en fazla kampanya düzenleyen marka oldu. Yüzde 24 ile Apple ikinci; yüzde 19 ile Casper üçüncü sırada yer aldı. Yüzde 18 ile Huawei dördüncü; yüzde 3 ile General Mobile beşinci; yüzde 2 ile Xiaomi altıncı; yüzde 1’lik oranla LG ve Vestel yedinci sırada yer buldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bayraktar AKINCI’dan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile çifte atış

Bayraktar AKINCI TİHA, Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan İHA-230 Süpersonik Füzesi ile bir …

Bir yanıt yazın