Türkiye, Suriyeli göçmenlere Avrupa’ya açılan kapıları açtı!

Reuters’ın üst düzey yetkilerine dayandırarak servis ettirerek yaptığıhabere göre, Türkiye, Suriyeli mültecilere Avrupa’ya açılan sınır kapılarını açtığını duyurdu.
Avrupa’nın uykularını kaçıracak haber sosyal medyada bir anda yayıldı. Reuters’ın servis ettiği haberine göre, üst düzey bir yetkili, Türkiye’nin mültecilere karadan ve denizden Avrupa kapıları açtığını duyurdu. Reuters, üst düzey yetkilinin verdiği bilgiye göre, İdlib’de Türk ordusuna yapılan alçak saldırının ardından, Türk Polisi, Sahil Güvenlik ve sınırda görevli askerler mültecilerin Avrupa’ya açılmasına engel olmayacağını duyurdu.

Türkiye’nin aldığı bu ani kararın müsebinin  Avrupa’nın burnumuzun dibinde yapılan insani yardımların yapmamasına ve Esad’ın Rusya, İran ve kukla Esad’ın  katliamlarına seyirci kalması olarak gösterildiği bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın