Türk Askerini Rusya Vurdu iddiası! Katil Putin’e 10 soru!

Rus basını, İdlib’de Türk askerine yönelik saldırıyı Rus savaş uçaklarının düzenlediğini kabullenerek, Rusya’nın Suriye politikasının Putin’i zora sokacağını iddia eddi.
Türkiye’yi yasa boğan ve yüreğimizi yakan Suriye’nin İdlib kentinde 33 Mehmetçik’in şehit olmasıyla sonuçlanan kalleş saldırıyla ilgili soru işaretleri henüz cevap bulmazken, Rus medyası’nın yanı sıra İngiltere’nin en çok okunan gazetelerinden biri olan The Guardian, Türk askerine yönelik saldırıyı Rusların düzenlediğini iddia etti.
RUS MEDYASI SALDIRIYI ÜSTLENDİ
Putin’in inkar ettiği, “bizim savaş uçaklarımız operasyona katılmadı” dese de bizde söylemlerin doğru olduğuna inanmıyoruz. İngilizlerin “Türk askerini Rusya vurdu” iddiasının ardından Rus basınında da benzer haberler yer aldı. Rus medyası, Türk askerine yönelik düzenlenen hava saldırısına Rus savaş uçaklarının katıldığını yazdı.

Hepimizi kahreden yüreklerimizi yakan bu hain saldırıyı düzenlemediğini savunan Rus Lider Putin’e  Netinternet Haber medya grubu olarak şu soruları soruyoruz:

  1. Esad Rusya’nın haberi olmadan hava sahasını nasıl kullanıyor?
  2. 33 askerimizin şehit edilmesinde kullanılan betonu delen lazer güdümlü füzeleri Esad’a ne zaman sattınız?
  3. Esad’a sattığınız bu füzeler Esad’ın envanterinde neden yok?
  4. Rusya, Esad’ın davetini bahane ederek, sıcak sulara yani Akdeniz’e inmeyi  niçin hedefliyor?
  5. Rusya, Esad’ı kullanarak, bölgede henüz test edilmeye muhtaç olduğuna ihtiyaç duyduğunuz yeni silahları mı deniyorsunuz?
  6. Hedefi mültecilere yardım etmek olan ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü savunan tek dünya devleri olan, NATO üyesi Türk Askerini niçin vurdunuz?
  7. ABD ile Rusya’nın Suriye’yi parselledikleri iddia ediliyor. Bu iddianın doğruluk payı olduğuna da inanıyoruz. Rusya’nın parselesyon ile ilgili olarak ABD ile bir sözlemesi var mı?
  8. Rusya’nın Moğolları hatırlatan acımasızca saldırılarını tarihten biliyoruz. Sizi dünya milletlerine karşı zalimleştiren, insana saygıyı ortadan kaldıran aşağılık kompleksi nedendir?
  9. Rusya sosyalist bir ülke olmaktan çıkıp, kapitalist ve emperyalist bir kimliğe büründüğünü görüyoruz. Sizi ve ülkenizi kapitalistleştiren unsurlar nelerdir?
  10. Rusya Esad’ı bahane ederek Suriye’ye yerleştikten sonra sırada Libya olacak mı?

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye 23 Nisan’ın 104. yılını coşkuyla kutluyor!

Kurtuluş Savaşı’nın fitili ateşleyen ve Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atılmasını sağlayan Büyük Millet Meclisi, Mustafa Kemal …

Bir Cevap Yazın