Çin virüsü neyin habercisi?

Dünyanın sağlığı ile oynayan Çin yeni bir asimilasyona mı girişiyor ne? Bir anda dünyayı etkisi altına alan ve ekonomileri yerle bir eden corona virüs Trump’ın söylediği gibi bir Çin virüsüdür. Dünya Sağlık Örgütü Çin için kapsamlı bir soruşturma başlatmalıdır.

60 yaş üstünü etkileyen akıllı olarak piyasaya sürülen bu biyolojik virüs bebeklere faydalı iken, yaşlı nüfusu yok ediyor. Yaşlı nüfusu yok etmeye yönelik olduğu iddia edilen corona olarak adlandırılan virüs Başkan Trump’ın dediği gibi tartışmasız olarak bir Çin virüsüdür. Başlangıçta ABD, İsrail ve İngiliz virüsü olarak kamuoyuna lanse edilen bu virüs aslında İslam alimlerinin bildirdiği yecüc-mecüc diye adlandırılan kabilenin de habercisidir. İslam alimlerinin tarifine uyan bu kabile aslında kıyametinde habercisidir.

Yecüc ve Mecüc kabilesinin habercisi olan Çin, çağın vebası olan bu hastalığın reçetesini daha fazla masumun canına kıymadan derhal açıklamalıdır. Göstermelik olarak ülkelerinde ölüm vakalarını algı yoluyla duyuran Çin, yarasa ve diğer leş olarak tabir edilen hayvanların etini yeni yemiyor. Yüz yıllardır bu leşlerle beslenen Çin’in bu virüse 2020’de yakalanması tesadüfi olamaz. Bu hastalığın yayılmasını bir devlet politikası olarak görüyoruz. Bundan önce de 18 çeşidi bulunan ve her birine ayrı ayrı çareler bulunan, ancak bugün dünyayı etkisi altına alan bu çok akıllı biyolojik virüs bütün dünyayı hazırlıksız yakalamıştır. Özünde yaşlı nüfusu hedef alan bu biyolojik virüs, dünya ırkını ve milletlerini dinsizleştirmek ve asimile etmek için geliştirilen bir projenin parçası olarak görmek yerinde olacaktır.

İstihbaratı güçlü olan ABD başkanı Trump’ın coronaya Çin virüsü demesi tesadüfi değildir. Başlangıçta ABD’yi doğrudan hedef aldığı belli etmeyen ancak ABD’yi hedef alan Çin, diğer ülkeleri de akıllı biyolojik virüsle vurmayı ihmal etmemiştir. Dikkat buyurun. ABD’de başlayan panik, boşuna değildir. ABD’de ölümcül vakaların ve ekonomik çöküşlerin beklenenin üstünde olacağını  görüyor gibiyiz. Sinsi olduğu kadar çok akıllı olarak geliştirilen bu corona virüsü “Sıcaktan yayılmıyor” denilse de buna inanmamak lazım. Eğer soğuktan daha çok yaşayan ve yayılan bir virüs olsaydı Rusya’yı ve Asya kıtasını kırıp geçmesi gerekirdi. Eğer sıcaktan yok olan veya yayılmayan bir virüs olsaydı Suudi Arabistan ve Afrika ülkelerinde bu belaya rastlanılmazdı. Özet olarak zamanlaması çok manidar olan bu biyolojik virüs, belli ki dünya milletlerinin gelenek ve göreneklerini yok etmek için orta ve yaşlı nüfusu hedef almıştır.

Bu durumda ne yapmak lazım? Dünya Sağlık Örgütünü derhal harekete geçirmek lazımdır. Bir asimilasyon projesi olarak düşündüğümüz bu Çin Virüsünü yok etmek için gerekirse bütün dünya devletleri DSÖ önderliğinde birleşmeli savaş dahil olmak üzere bütün yollara baş vurulmalıdır. Unutmayalım tedbiri elden bırakmayalım. Sağlık bakanımızın uyarılarına uyalım, yakın temastan kaçınalım. Bu virüse yakalanmaya yakalanacağız ancak bağışıklığımızı ve direncimizi kaybetmeden, morallerimizi bozmadan davetsiz virüsü def etmeyi hep beraber devletin ön gördüğü kurallarla başaralım. Elbette ki virüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Tedbirimizi alalım. Çin Virüsünü def edelim. Tedbirin takdiri bozduğunu unutmayalım.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir Cevap Yazın