Vay canına! Sen neymişsin be abi!

Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, Siyasi Partiler Kanunu’nun değiştirilmesine tepki olarak “Anadolu’ya çıkarım ve sadece ‘Esselamun Aleyküm’ derim, bütün Anadolu’yu ayağa kaldırırım” dedi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya’da dün katıldığı bazı etkinliklerin ardından bugün de partisinin Meram ve Karatay ilçe kongrelerine katıldı.
Kongrede partililere seslenen Davutoğlu, Siyasi Partiler Kanunu’nu değiştirerek halkın iradesiyle tercih yapmasının engellendiğini ifade etti.
ANADOLU’YU AYAĞA KALDIRIRIM
Davutoğlu, konuyla ilgili tepkisini şu ifadelerle dile getirdi; “Onlar bizi susturmaya çalışsalar, medya ambargosu uygulasalar, biz sadece halkın karşısına geçip selam veririz. Hani Arakanlılara ‘Selamun Aleyküm’ demiştim ya ve binlerce Arakanlı ‘Aleyküm Selam’ demişti ya, Anadolu’ya çıkarım ve sadece ‘Esselamun Aleyküm’ derim, bütün Anadolu’yu ayağa kaldırırım. Kimse engel olamaz!”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın