İşgalci ABD başkanı Joe Biden: İsrail’in meşru müdafaa hakkı var

ABD Başkanı Joe Biden İsrail Başbakanı Netanyahu’yu arayarak ‘İsrail’in meşru müdafaa hakkı var.’ ifadelerini kullandı.

Biden, Beyaz Saray’da Kovid-19 aşılamalarına ilişkin yaptığı basın toplantısı esnasında Filistin ve İsrail’de yaşanan son gelişmelere ilişkin bir soruyu yanıtladı.

İsrail’in yanı sıra Mısır, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri gibi Orta Doğu ülkeleri ile de bu konuda yakın temas halinde olduklarını belirten Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiklerini ve bu konuda yakın zamanda bir açıklama yayımlayacaklarını söyledi.

“İSRAİL’İN KENDİNİ SAVUNMA HAKKI VAR”

Yakın zamanda durumun sakinleşmesini beklediğini vurgulayan Biden, “Binlerce roket topraklarına düşerken İsrail’in kendini savunma hakkı var.” değerlendirmesinde bulundu.

YORUM!

Joe Biden’ın gelişiyle dünya barışı yeniden tehlikeye girdi. Joe Biden  üç maymunu oynamakla yetinmeyip, katil İsrail’e destek çıkarak vahşetin adına savunma vermiştir.

Kendisi gibi İşgalci olan İsrail’in sapana karşı ağır silah ve uçaklarla işgale devam etmesi, dünyanın bu vahşete seyirci kalması  dünya insanlığının ikiyüzlülüğünü gizleyememektedir.

Başta Müslüman geçinen sözde İslam ülkeleri olmak üzere, demokrasi ve insan hakları savunucularının dilleri kıçlarına kaçmıştır. Her defasında mazlumların yanında olan ve onlara kol kanat geren Türkiye, Filistin’in yanında yer almakla dünya insanlığına adaletin, merhametin, insana verilen kıymetin nişanesi olmuştur.

Rabbimden tek dileğim;  dünyayı kana bulayan, biyolojik virüsle hastalık yayan  Siyonistlerin kökü kazınır, dünya insanları kardeşçe barış içerisinde hak din üzerine yaşamaya başlarlar.

İsrail katliamlarına destek veren kendisi gibi İşgalci olan ABD’nin de kısa zamanda çökmesi  için dua ediyor, zalimlerin zulümleriyle birlikte helak olmaları için dua ediyorum. Kahrolsun ABD emperyalizmi ve İsrail Siyonizmi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın