Aziz Dağtekin: TÜED Yüreğir için kenetlendik geliyoruz

17 Temmuz’da yapılacak olan TÜED Yüreğir Şubesi Başkanlık seçimine az günler kala, Aziz Dağtekin ve ekibine güçlü katılımlar devam ediyor. Üst düzey yöneticilikleriyle ün yapan ve Ankara’da bürokrasiyle iç içe olan Hakan Topaloğlu, TÜED Yüreğir Şubesi Başkan Adayı Gazeteci Yazar Aziz Dağtekin, ile birleşme kararı aldı.
Projeleriyle gündeme oturan ve adından söz ettiren TÜED Yüreğir Şubesi Başkan Adayı Gazeteci Yazar Aziz Dağtekin, birleşme ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Bize güvenin. Aziz Dağtekin ve ekibi olarak hiçbir aday ile şahsi bir problemimiz yoktur. Kimsenin dedikodu masasına meze olacak halimiz de yoktur. Biz didişmeye değil, emekliye hizmete, kaybolan birlik ve beraberliği yeniden tesis etmeye geliyoruz. Gelişimizden hiç kimse korkmasın. Bizi yok sayanları, biz yok saymayacağız. Bilakis onların varlığına daha çok saygılı olacağız. Çünkü biz bir kesimin değil her kesimin başkanı olmaya geliyoruz. Bize daha çok katılımlar olacak. Bizi izleyin. “dedi.
Aziz Dağtekin ile ekibini her kesin iyi okumasını istediklerini belirten TÜED Yüreğir Şubesi Başkan Adayı Gazeteci Yazar Aziz Dağtekin, emeklinin kaybolan itibarını yeniden tesis etmeye, işsizlerin ve aşsızların umudu olmaya devam edeceklerini söyledi.

Öte yandan adaylıktan feragat eden, TÜED Yüreğir Şubesi Başkan Adayı Hakan Topaloğlu ise yaptığı açıklamada, sağlığı sebebiyle adaylıktan çekilmek zorunda kaldığını söyledi.
Mevcut adaylar arasında emekliye kendisi gibi fayda sağlayacağına inandığı için Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin’i destekleme kararı aldığını belirten Hakan Topaloğlu, ”Birlikten kuvvet doğar. Bir önceki dönemde başkan adayı olan Aziz Dağtekin ile birleşerek destekleme kararı almamın başlıca birçok sebep var. Birincisi ve en önemlisi sağlık problemim var. İkincisi Mevcut adaylar arasında Aziz Dağtekin’i daha samimi, emekliye daha çok faydalı olacağına inandım. Bir de Aziz başkanın eylem ile söylemi birbirini tutuyor. Yani istikrar önemli. O da Aziz başkanda var. İnşallah değerli emekli kardeşlerimizin desteği ile ne kadar yalaka hırsız ve üçkağıtçı varsa Aziz başkanın gelişiyle hepsi dernekten uzaklaşacak. Herkesin benim gibi Aziz Dağtekin’e destek olmalarını canı gönülden bekliyoruz. Allah bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Fitneye ve fesada fırsat vermesin” diye konuştu.

Content retrieved from: https://netinternethaber.com/.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın