Balıkesir’deki feci kazayla ilgili sıcak gelişmeler!

Toplamda 32 yolcu taşıyan otobüsün takla atarak devrilmesinin ardından 15 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı. Meydana gelen feci kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
Balıkesir’de, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Çevre yolu üzerinde Edremit istikametine seyir halinde olan Kerem Başol idaresindeki yolcu otobüsü, saat 04.40 sıralarında yoldan çıktı.  Yoldan çıkan otobüs taklalar atmasının ardından durabildi. Otobüs içerisinde bulunan 32 kişiden 14’ü olay yerinde yaşamını yitirirken 18 kişi yaralı olarak şehirdeki 5 hastaneye kaldırıldı.  İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Kazada ölü sayısı 15’e yükselirken, 17 yaralının tedavilerine devam edildiği belirtildi.  15 kişiye mezar olan otobüs kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
SÜRÜCÜLER VEFAT ETTİ
Kaza sonucu sürücü Kerem Başol ve otobüste ikinci sürücü olarak bulunan Cengiz Umut’un da hayatını kaybedenler arasında olduğu belirlendi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Türkiye’nin “Gök Kubbe”si tamamlanıyor

Türkiye’nin hava savunma sistemi Gök Kubbe hakkında bilgi veren Aselsan Genel Müdürü Ahmet Akyol, sistemin …

Bir Cevap Yazın