EOKA gibi konuşan Ayşenur Arslan, Rumlar seninle guru duyuyor!

Türk Mukavemet Teşkilatı’nı ‘suikastçı örgüt’ olarak tanımlayan Ayşenur Arslan,”Hassasiyetini fazlasıyla hissettiğim herkesten özür diliyorum” açıklamasında bulundu.

Halk TV sunucusu Ayşenur Arslan’ın, geçtiğimiz gün programında kullandığı ifadeler kamuoyunun gündemine oturdu. Arslan, KKTC’de öldürülen Halil Falyalı’yla ilgili konuşurken, Kıbrıs’ta Rum katliamlarına karşı direniş için oluşturulan Türk Mukavemet Teşkilatı’nı da hedef aldı.

Arslan, “Halil Falyalı, kendini Türk Mukavemet Teşkilatı’nın üyesi olarak tanıtırdı. Bu teşkilat adada, suikastlerle bilinen illegal, yarı resmi bir oluşumdu.” sözlerini sarf etti.  Türk Mukavemet Teşkilatı’yla ilgili bu açıklamalara çok sayıda tepki gelirken, Arslan’dan konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

ÖZÜR DİLEDİ

Twitter hesabından konuya ilişkin paylaşım yapan Ayşenur Arslan, özür diledi.  Ayşenur Arslan’ın açıklaması şu şekilde:  “Dostlarım ‘yanlış anlaşıldın ama anlatamadıysan özür dile’ diyor. Bundan gocunmuyorum ve programda da vurguladığımı yineliyorum: sözlerimi Halk TV’yi susturmak için kullananların dışında, hassasiyetini fazlasıyla hissettiğim herkesten özür diliyorum.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir Cevap Yazın