Merkel’e UNESCO Barış Ödülü

Almanya eski Başbakanı Angela Merkel, bir halk Eğitim Örgütü Kültür Örgütü’nün (UNESCO) Barış Armağanı’ne inşa ediliyor.
Son birkaç yıldır Almanya’nın mültecilere bakışı, özellikle Merkel döneminde farklı bir seyir aldı.

Alman hükümeti, 7 ürün 1 fazla öğrenciyi halihazırda almış olsa da mevcut durumda olan ve akıbeti 10 bin yakın öğrenci hakkında bilgimiş değil.

UNESCO Barış Ödülü’nün Merkel’e verecekler
AA’nın haberine göre; Jüri merkezi ve Nobel Barış Ödülü sahibi Dent, 2018 Paris’te tasarım projesis, Irak, Afganistan ve Eritre’den olmak 1, 2 fazla fazla mülteciyi kabul etme kararsız kararınız kısa süreli olarak kabul edilebilir. etkilenmiştir” dedi.

“Merkel, tarihe bir ders bıraktı”
Mukwege, Merkel’in sığınmacılarına ülkesine “tarihe bir derslerini bırakmasını” da sözlerine ekledi.

UNESCO Genel de Audrey Azoulay da Merkel’in övgülerinden söz “Barışı yansıtmak, aynı zamanda hedeflere hedeftir” diye “Barışı yenileme, aynı tarihteki projelere kapıdır” .

Azoulay ayrıca, “Jürinin seçimlerinin, kabul edilenlerin eğitimlerini merkeze almak için bir konu olduğunu hatırlatmıştır” kullanımlar.

UNESCO Barış Ödülü, 1989’dan beri
Fildişi Sahili’nin eski Devlet Başkanı Félix Houphouët-Boigny verilen UNESCO Barış Ödülü, 1989 yılından bu yana her yıl barışı hedeflenmek, araştırmak veya satın almak için özel çaba sarf edene, kurumlara veya sahip olunan kuruluşlara dağıtılıyor.

Dizin Merkel’e ne zaman takdim henüz belli değil. Angela Merkel 2005 – 2021 yılları arasında Almanya’nın sekizinci Başbakan olarak 16 yıl aralıksız görev yaptı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir Cevap Yazın