Kara 12 Eylül’ü ne unutur ne de af ederiz!

Aziz Dağtekin yazdı

Bu gün 1980 yılının en kara günüdür. Amerikan emperyalizmine hizmet eden sonradan bütün generallik rütbeleri alınan cuntanın halkımıza dayattığı kontrollü 15 Temmuz’daki darbe girişimi gibi 12 Eylül’de milletimiz darbe yaşadı. Siyasi kimliği ne olursa olsun, mağdur olan, hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle, hayırla ve ibretle anıyorum.

O dönemi yaşayan 45 gün İstanbul Maltepe askeri cezaevinde işkenceleri yaşayan biri olarak diyorum ki;  utancın ihanetin kalleşliğin adıdır 12 Eylül. Amerikan emperyalizminin birbirine düşürdüğü sağcısı solcusu bu vatan için can vermiş bütün koca yürekli Kahramanların kahramanlıklarını yüreğimizde ve kalbimizde taşıyorum.

Ülkenin 50 yıl geriye gitmesini sağlayan ve binlerce insanın ölümüne neden olan ABD destekli emperyalist darbeyi şiddet ve nefretle kınıyor Milli iradenin her zaman üstün geleceğine inan biri olarak, İdama yürümeden önce abdest alıp namaz kılan, vatan için can veren çoğu yakın arkadaşım olan 12 Eylül şehidi Ülkücüleri rahmet ve minnet ile anıyorum.

Allah ne 12 Eylülleri ne de 15 Temmuzları bu millete bir daha göstermesin. Ülkemizi kuşatma altına almak isteyen ABD ve emperyalistlere fırsat vermesin. Onları ülkemiz için kurdukları oyunların ve kuşatmaların içinde boğsun. Terörist ile iş tutan ve onları besleyen kollayan, ABD, asla Türk dostu olmadı olmayacaktır.

Bu ülkenin başına bütün belaları saran, ABD, İsrail, İngiliz, Fransız ve diğer emperyalistlerdir. Allah bu millete yeniden diriliş ve uyanış refleksi versin, hainlerin tuzağına düşürmesin.  Onun için ibretlik olarak her daim kara 12 Eylül’ü ve hain 15 Temmuz darbelerini göz önünde bulundurup unutmamalıyız. Türk’ün Türk’ten başka dostu olmadığı sözü bu gün daha iyi anlaşılmaktadır.

Onun için kara 12 Eylül’ü ne unutur, ne de af ederiz. Türk milletinin tekrar başı sağ olsun.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın