CHP, “Bilim ve teknoloji” kamuflajlı Rockefeller ve Soros’un üssünde!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Rockefeller ve Soros’un üssü olarak bilinen German Marshall Fund’u ziyaret ederek, vakıf yöneticileri ile bir araya geldi.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’ye gitti, birtakım ziyaretlerde bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun ABD’deki son günü ise dikkat çekti.

Washington’da German Marshall Fund’a (Alman Marshall Vakfı) giderek vakıf yöneticileri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu’nun görüşmesinden bazı kareler CHP tarafından servis edildi.

Rockefeller ve Soros’un üssü
Basına kapalı yapılan görüşmelerin içeriğine ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın da eşlik ettiği CHP liderinin, Rockefeller ve Soros’un üssü olarak bilinen vakıfta ne kadar süre kaldığı bilinmiyor.

“Bilim ve teknoloji” gezileri diyor
Seçimler öncesi adaylık icazeti için ABD seferine çıkan Kılıçdaroğlu, bu gezileri ‘bilim ve teknoloji’ alanında dünyanın değişimine kulak vermek olarak gösteriyor.

Rockefeller ve Soros tarafından fonlanıyor
Dünyanın en zenginlerinden milyarlarca dolar fonlama yapan Rockefeller’a ait vakıflar tarafından desteklenen Alman Marshall Vakfı, Türkiye’de uzun yıllardır tartışmaların odağında.

George Soros’un kurduğu Açık Toplum Vakfı tarafından da fonlanan Marshall Fund, Türkiye’de ABD’ye açılan kapı olarak tanımlanıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Fidan’dan açıklama: Söz aldık! Bizimle hareket edecekler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık” dedi. Dışişleri Bakanı …

Bir yanıt yazın