Karadeniz Fırtınasına yakalanan Karakartal yüksek uçamadı:2-2

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.
Süper Lig’in 10. haftası dev bir mücadeleye sahne oldu. Beşiktaş ile Trabzonspor, kozlarını Dolmabahçe’de paylaşırken, karşılaşmada kazanan çıkmadı ve mücadele 2-2 sona erdi.

Trabzospor, karşılaşmanın 11. dakikasında Maxi Gomez ile öne geçti. Beşiktaş, bu gole 29. dakikada Stryger Larsen’in attığı goller karşılık verdi. Trabzonspor, 36. dakikada Arthur Masuaku’nun büyük hatası sonrası Trezeguet ile yeniden öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısı Trabzonspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Skoru belirleyen gol Cenk’ten geldi
Beşiktaş’ta ikinci yarıda 67. dakikada oyuna dahil olan Cenk Tosun, 70. dakikada skoru eşitledi.

Yusuf Yazıcı, kırmızı kart gördü
Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı, 90+6. dakikada Gedson’a yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü. VAR’dan gelen uyarı sonrası hakem Ali Şansalan pozisyonu izledi ve 25 yaşındaki futbolcuyu kırmızı kartla cezalandırdı.

Beşiktaş 19, Trabzonspor 18 puana yükseldi
Dolmabahçe’de başka gol sesi çıkmadı ve maç 2-2 bitti. Bu sonucun ardından Beşiktaş 19, Trabzonspor 18 puana yükseldi. Ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş, Hatayspor deplasmanına gidecek. Trabzonspor, sahasında Sivasspor’u ağırlayacak.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Galatasaray, iki oyuncusunun sözleşmesini uzatıyor

Galatasaray iç transferde iki milli oyuncusuyla yeni sözleşme anlaşmasına vardı. Halil Yürekli’nin haberine göre Galatasaray, …

Bir Cevap Yazın