Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu’nun adaylığına sıcak bakıyor

İsmail Saymaz’ın açıkladığı kulise göre; Karamollaoğlu, Davutoğlu ve Babacan’ı ziyaretinde, ilk kez Kılıçdaroğlu’nun adaylığını zikrederek CHP liderine sıcak baktığını söyledi.

Türkiye, seçim atmosferine girdi.  Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan iken, altılı masada sessizlik hakim.

Adaylık konusunda büyük bir çekişmenin yaşandığı altılı masada, Kemal Kılıçdaroğlu, aday olmak için yoğun çaba sarf ederken İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise Kılıçdaroğlu’nun adaylığına mesafeli duruyor.

Aday şubatta

Muhalefetin 11’inci 6’lı masa toplantısında da belirlenemeyen aday için bir sonraki toplantı işaret edildi. 

Yapılan açıklamaya göre 13 Şubat’ta muhalefet adayı belli olacak.

Bu kapsamda 13 Şubat’taki toplantı öncesinde ev sahibi Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, liderlerin aday adaylarını öğrenmek üzere tura başladı.

Kılıçdaroğlu ile görüştü

Karamollaoğlu; Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’dan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu parti genel merkezinde ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili gazeteci İsmail Saymaz, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

“Karamollaoğlu CHP liderine sıcak baktığını söyledi”

Saymaz’ın açıkladığı kulise göre; Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ı ziyaretinde, ilk kez Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığını zikretti ve Kılıçdaroğlu’na sıcak baktığını söyledi.

Gazeteci İsmail Saymaz, konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Öğrendiğim kadarıyla Kılıçdaroğlu, Karamollaoğlu’nun sözlerini dinledi ve herhangi bir karşılık vermedi. Karamollaoğlu, şu an Demokrat Parti lideriyle görüşüyor. Uysal’ın Kılıçdaroğlu’nu desteklediği biliniyor. İstikşafi görüşmelerin sürmesi bekleniyor.

Saadet lideri Karamollaoğlu dün Davutoğlu ve Babacan’ı ziyaretinde, ilk kez Kılıçdaroğlu’nun adaylığını zikrederek, CHP liderine sıcak baktığını söyledi. İki lider itiraz etmedi. Karamollaoğlu, bugün Kılıçdaroğlu ziyaretinde, “Görüşmede adınız geçti, ben de destekliyorum” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın