Bir eli dağda, bir eli sandıkta olanlarla bir olup celladımızı mı seçeceğiz?

Aziz Dağtekin Yazdı

Ya rabbim ne günlere kaldık. Bir eli dağda, bir eli sandıkta olanlarla birleşip ülkeyi biz kurtaracağız diyenlerle kendi celladımızı kendimiz seçmeye çalışıyoruz. Ne kadar acı değil mi?

“Milliyetçiyiz. Bizim olduğumuz yerde ne HDP  ne de terör örgütü olmaz” diyen bazı devşirme milliyetçiler, diğer şehirlerde olduğu gibi Adana Uğur Mumcu meydanında da sallanan HDP bayrakları altında ve HDP naraları eşliğinde mevcut iktidarı eleştiriyor. Yetmedi “Diyarbakır’a gittiğinde benim de ailem Kadıköy’den Selanik’e sürülmüş” diyen Meral Akşener, katıldığı CHP mitinglerinde “Bir oy Kemal’e,  bir oy Meral’e  ” diye CHP’lilerden oy devşirmeye çalışıyor.

Hani sen milliyetçiydin! Niye milliyetçilerden oy isteyemiyorsun? Çünkü oy isteyecek yüzün yok. Hani sen Ülkücüydün. Hani sen omurgalıydın. Takke düştü kel göründü. Masken düştü Meral hanım. Masadan kovulduğunda CHP’liler seni tefe koyup sana olmadık hakaretler yağdırıyorlardı. Nedir seni buraya sürükleyen? Bu aymazlığın diyet borcu nedir? Vallahi çözemedim!.. Çözmek de hiç kolay değil gibi. Görünen odur ki, güçlendirilmiş parlamenter sistem için oluşturulan çarkıfelek masasında millet tercihiyle baş başa kalamamış tercih sıkıştırılmıştır. Güçlendirilmiş parlamenter masalıyla milliyetçilere pusu kurulmuştur. MHP’de gidişatı beğenmeyen sözde milliyetçiler, “gerçek milliyetçilerin merkezi İYİ Parti olacak” diyerek kurulan tuzaklarla önce partiden bir bir ihraç edildiler, daha sonra da 50 bin şehidimizin kanlarını omuzlarında taşıyanlarla bir araya geldiler.

Milliyetçi ve Ülkücüleri tuzaklayan çok düşündürücü olduğu kadar endişe verici bir oyun sahnelenmiştir. Vakit erken iken uyanmalıyız. Başkan Erdoğan’ın varlığı bir eli dağda, bir eli sandıkta olan elikanlılardan daha mı tehlikeli? Erdoğan savunma sanayini güçlendireceğiz. Atamızın “İstikbal göklerdedir” veciz sözünü hayata geçireceğiz diyor, Atatürk’ün kurduğu partinin lideri, “Bundan sonra İHA, SİHA, Kızılelma adını duymayacaksınız” diyor. Erdoğan, “Bağımsız Türkiye’yi inşa edeceğiz” diyor, Kılıçdaroğlu ve diğer bileşenleri, “hayır biz bağımlı ve müstemleke bir ülke olacağız” diyorlar. Erdoğan, “Rusya da Ukrayna da bizim güçlü iki komşumuz. Ukrayna’nın toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Asla ikisine de yaptırım uygulamayacağız. Ülkemizin menfaatini düşünmek zorundayız” diyor. Kılıçdaroğlu ise biz yönümüzü batıya çevireceğiz. Batının dediği her şeyi bir bir yapacağız” diyor. Yani özet olarak Erdoğan Türkiye’nin hayrına ne yapacak olursa, Kılıçdaroğlu ile HDP tersini yapmada kararlılar. Erdoğan ülkeyi böldürmeyeceğiz diyor, CHP ülkeyi 25 eyalete böleceğini vaat ediyor. HDP, özerklik teröristlere af, Apo’nun heykelini dikeceklerini vaat ediyor. Milliyetçi geçinenler de bunlara kuyruk olmuş meydanlarda boş boş gazel okuyorlar.

Erdoğan düşmanlığı ile iktidar değişikliği yapmak isteyenlerin, çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç vericidir. Kandil’de ki PKK’nın sözde yönetici kanadından gelen destek açıklamaları karşısında İyi Parti’nin sessiz kalmasını çok sıkıntılı buluyorum. Bu suskunluk da bize Yaşar Okuyan beyin Meral hanım ile ilgili olarak elimizde dosya ve belgeler var. 6’lı masayı dağıtırsa belgeleri açıklarız tehdidini hatırlatıyor.

Kandil’den açıklama geliyor. İyi Parti’de çıt çıkmıyor.  Neymiş? PKK, çatışmasızlık ilan etmiş. Yahu Allah açıkna Reis bunlara çatışacak güç mü bıraktı? Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş. Süreç dedikleri şey de Kemal Bey’in adaylığı… Bunlar oturdu, konuştu belli ki ülkeyi 25 eyalete bölmeye karlılar. Belli ki bunlar tutuklu ve kaçak ne kadar hain varsa hepsini sokağa salmaya istekliler. Elçiye zeval olmaz ben sadece tehlikenin boyutunu tebliğ ediyorum.

Aziz okuyucularım!

Olay bütün vahametiyle ortadadır. Köşeye sıkışan PKK/PYD’nin imdadına ABD, Kılıçdaroğlu’nun desteğiyle yetişmek istiyor. Ve CHP ile İYİ partiyi kullanıyor. Bitme noktasına gelen, ABD emperyalizmine hizmet eden Kandil söylüyor, HDP-CHP-İYİ Parti ile diğer ortaklarına uygulatıyor. Milliyetçi geçinenler de bizim olduğumuz ortamda terörist olmaz masalıyla bizi avutmaya çalışıyorlar. Bu tür kartondan milliyetçilere haydi oradan demezler mi? Siz değil misiniz HDP bayraklarının gölgesinden miting yapan? Siz değil misiniz Erdoğan gitsin de 50 bin kardeşimizi şehit eden teröristlerin gelmesine razıyız diyen? Ar ve hayası olanlar, ülkesini sevenler, teröre prim vermezler. Bu sebepledir ki ülkemin geleceği için, emperyalizmin ülkemizi sömürmesine izin vermeyeceğiz. İnadına Cumhur’da Erdoğan, mecliste Devlet Bahçeli diyeceğiz.

 Sevgili okuyucum unutma!

 Allah ömür verdiği kadar yaşarsın. Ancak o ömrün kalitesini senin seçim ve tercihlerin belirler. Kendinize başkan seçeceğiniz kişi bir anket ya da seçimle ölçülemez. Zamanla ölçülür. 21 yıldır karşılıksız ülkesine hizmet eden ile hiç hizmeti olmayanı bir tutmak Türk’e yakışır mı? 5 yılda bir önünüze gelen fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. 5 kere iyi düşünmenizi, aceleyle karar verip, 5 yıl boyunca dövünüp pişmanlık yaşamamanızı öneririm. Birileri size yapılması güç, hayali bir ve daha fazla vaatte bulunabilir ama seçimden hemen sonra unuturlar.

Sevgili okuyucum!

Yaşam gülmeyi, sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir. Ve yine dostluk unutulmayacak kadar güzel, sadece ender insanlarla yaşanacak kadar özeldir. Ülkesini seven ve tek gayesi hizmet olan başkan Erdoğan ile Devlet Bahçeli beye kesintisiz ve eşit hizmet için güveniniz. Sandığa giderken, vatan için can çekişen millet için bu ülkeyi bize yurt bırakan ecdat için elini vicdanına koy. Öyle oyunu kullan. Son pişmanlık fayda getirmez.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Valilik açıkladı: 75 kişi gözaltına alındı

Yenikapı’da DEM Parti mitinginde PKK/KCK silahlı terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan posterini açan ve yasa …

Bir yanıt yazın