Beştepe’de mini seçim zirvesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonuçlarını ittifak liderleriyle değerlendirecek. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 16.00’da MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi kabul etti.
Türkiye, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ikinci tura gidiyor…

Bu çerçevede ittifaklarda hareketlilik tekrar başladı.

Cumhur İttifakı ise seçim sonuçlarının değerlendirilmesi ve ikinci turda ele alınacak stratejilerin belirlenmesi için Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde buluştu.

Liderlerle ayrı ayrı görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Demokratik Sol Partisi Genel Başkanı Önder Aksakal ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ile ayrı ayrı bir araya geldi.

Bahçeli ile değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk olarak, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile bugün saat 16.00’da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Seçimler değerlendirildi
Görüşmede, 28 Mayıs sürecine doğru giderken atılacak adımlar, yapılacak çalışmalar ve 14 Mayıs seçimlerinin değerlendirmesi yapıldı.

Görüşme sonrası ise bir açıklama yapılmadı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Öğretmen atamaları önümüzdeki hafta açıklanıyor!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, A Haber canlı yayınında yeni müfredatla ilgili önemli bilgiler paylaştı. …

Bir Cevap Yazın