Ümit Özdağ’dan bir tutarsızlık masalı!

Aziz Dağtekin Yazdı

Allah’ım sen aklımıza mukayyet ol. Daha düne kadar  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı olduğunu, “Kılıçdaroğlu seçilirse iç savaş çıkar” diyen istikrarsız Ümit Özdağ, bugün çıkmış dün hiç bir şey olmamış gibi Kılıçdaroğlu için milliyetçi seçmenden oy istedi.

Nutkum durdu. Ya arkadaş sen şaka mısın? Dün ile bugün arasında ne değişti? Ne düşüncede olursanız olun. Ne fikirde olursanız olun. Hangi işi yapıyorsanız yapın ama dürüstlüğü elden bırakmayın.  Erdoğan düşmanlığı için ülkeyi ateşe atmak, kime ne fayda sağlayacak hiç düşündünüz mü? Erdoğan’ın gitmesini kimler istiyor? İsterseniz hep beraber bir göz atalım!..

ABD, AB, PKK, YPG, FETÖ, KHK kararıyla ordudan, emniyet teşkilatından, kamudan ihraç edilenler, Siyonistler, emperyalistler hep bir ağız olmuşlar “Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet” nidaları atıp tutuyorlar. Neymiş Erdoğan da cennet mekan Abdülhamit Han gibi gitmeliymiş!.. Yahu kardeşim yazık ediyorsunuz. Dün Abdülhamit Hanın 10 yılda yaptığını, gitsin diyenler yer ile yeksan ettiler ve Devlet-i Aliyeyi çökerttiler. Şimdi de aynı tiyatro tezgahlanıyor. Ayık olalım. Cennet vatanı, vatana düşmanlık edenlere, kardeş kanı akıtanlara teslim etmeyelim.

Vatan sevgisi de, milliyetçilik de din de kimsenin tekelinde değildir nokta. Bu net olarak anlaşılsın. Tekel de olan vatan hainliğidir. Düşüne biliyor musunuz Kandilin ve Kandil’in partisi HDP’nin de destek verdiği Kılıçdaroğlu ile masaya oturan Ümit Özdağ’ın daha önce söylediği sözleri hiç söylememiş gibi  8’li masaya oturdu.

Ne demişti Özdağ,” Kılıçdaroğlu kazanırsa Türkiye’de iç savaş çıkar” kendini aşan bu sözleri ne zaman söylemişti? 9 Eylül 2022’de.

Peki ne değişti? Dün Meral Akşener’i masadan kaldıranlar, tekrar masaya oturtanlar, bu gün de Ümit Özdağ’ı masaya dahil etmişlerdir. Özdağ, 9 Eylül 2022’de hem diyecek ki, “Yerel seçimlerde Güneydoğu Anadolu’da HDP büyük bir atılım yapar. Belediye başkanlıklarının büyük bir bölümünü ele geçirir. Örgütle HDP belediyeleri arasında etkileşim yoğunlaşır. Bunlara Kılıçdaroğlu dokunmaz. Bir süre sonra Suriyelilerin yoğun yaşadığı yerlerde karışıklıklar çıkar. O zaman bu belediyeler birleşir ve çıkan karışıklığa karşı uluslararası destek ve PKK desteği isterler ve Türkiye’de iç savaş çıkar.”

“6’LI MASA DÖNERSE FETÖ DE DÖNER”

Çarkı felek gibi dönen Ümit Özdağ, konuk olduğu bir başka TV programında ise, FETÖ için, ”Şimdi AK Parti gider 6’lı masa dönerse FETÖ de geri döner. Benim İyi Parti’den ayrılmamın nedeni FETÖ’ye karşı gösterilen ılımlı tutum. DEVA’nın, Ahmet Davutoğlu’nun tutumu aynı.” söyleminde bulunmuştu.

FETÖ’ye, PKK’ya, ABD ve AB’ye kısacası her türlü emperyalizme karşı oldukları için Ümit Özdağ’a destek veren milliyetçi seçmenler, 6’lı diye adlandırılan kaç bacağı olduğu sayılamayacak kadar karışık olan, için de 40 bin şehidin ve 70 bin gazinin kanını omuzlarında taşıyan PKK ve emperyalistlerle iş tutanların olduğu bir oluşuma katılsın diye oy vermediler.

Öyleyse milliyetçi seçmen kardeşim dün dündür, bugün bugündür masalından kurtulalım. 40 bin şehidin, 70 bin gazinin vatan için can veren daha nice kahramanların kemiklerini sızlatmayalım. Ülkemize, geleceğimize, bekamıza kısacası ülkemizin yer altı ve yerüstü zenginliklerine göz diken emperyalistlere 28 Mayıs’ta helal oylarımızla okkalı bir ders verelim. Verelim ki bu gafiller kirli ellerini cennet vatanın üzerinden çeksin. Yoksa daha çok dönme dolap gibi döner dururuz.

Hakkında Aziz Dağtekin

1960 yılında Elazığ'da doğdu. Öğrenimini İstanbulda tamamlayarak gazetecilik mesleğine 1983 yılında başladı. sırasıyla Hergün, Bulvar, Hürriyet ve Türkiye Gazetelerinde muhabirlik ve yazı işleri kadrolarında görev aldı. Basın sektöründen 2006 yılında emekli oldu. Halen idare yeri Adana olan ve Ulusal yayın yapan Netinternet, Ekonet Haber, Eko İntenet Haber sitelerinde Genel Yayın Yönetmenliği ve ekonomi ile alakalı yazı ve yorumlar yazmaktadır. Gazetecilik mesleği yanısara sigortacılık, pazarlama ve finans sektöründe üst düzey yöneticiliklerde bulundu. Sırasıyla İhlas Barter ve Turk Barter'da franchise ve bölge müdürlüğü görevlerinde yer aldı. 2005 yılında Turk Barter'dan ayrılarak Anadolu Barter'ı kurdu. Halen 13'e yakın şubesiyle faaliyet gösteren Anadolu Barter'ın Yönetim Kurulu Başkalığını yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babası olan Gazeteci-Yazar Aziz Dağtekin halen Basın Konseyi üyesi ve Adana'da Kurulu bulunan Çukurova Güreş Vakfı ile Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de kurucu üyesidir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Fidan’dan açıklama: Söz aldık! Bizimle hareket edecekler

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Iraklı mevkidaşlarımızdan bizimle hareket edeceklerine dair söz aldık” dedi. Dışişleri Bakanı …

Bir yanıt yazın