Başkan Erdoğan: Vize sorununu en kısa sürede çözeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB ile yaşanan vize sorununu en kısa sürede çözeceklerini belirterek, “Sizlerin önünüzü açmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Tüm iş dünyamıza seslenmek istiyorum; dünyanın içinde bulunduğu durum belki de en büyük fırsatları sunuyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB 79. Genel Kurulu’na katıldı.  Erdoğan burada, gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.  Geride bırakılan seçim sürecini değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, geleceğe yönelik atılacak adımlara ilişkin de ipuçları verdi. Cumhurbaşkanı, AB ülkeleri ile yaşanan vize sorunlarını hatırlatarak sorunun yakın zamanda çözüleceğini söyledi.

“Vize sorununu en kısa sürede çözeceğiz”
Cumhurbaşkanı şöyle konuştu:  “Son dönemde siyasi şantaj olarak vize sorununu en kısa sürede hal yoluna koyacağız.
Sizlerin önünüzü açmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Tüm iş dünyamıza seslenmek istiyorum; dünyanın içinde bulunduğu durum belki de en büyük fırsatları sunuyor. Boşa harcayacak tek bir anımız bile yok.

Tüm Türkiye olarak altın değerinde 5 sene daha kazandığımıza inanıyorum. Yükümüz ağır, bunun hep farkındayız. Önümüzdeki 5 seneyi inşallah dolu dolu değerlendireceğiz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir Cevap Yazın