MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında patlama! MSB: 5 şehit var

Elmadağ ilçesinde bulunan MKE roket ve patlayıcı madde fabrikasında patlama sesinin ardından yangın çıktı. MSB patlamada 5 işçinin şehit olduğunu bildirdi.
Ankara’da korku dolu bir olay yaşandı. Elmadağ ilçesindeki MKE Roket ve Patlayıcı Madde Fabrikasından sabah saatlerinde sesler yükseldi.

Patlama sesleri çıktı
Fabrikadanın üretimhane bölümünde yangın çıktığı belirlendi. Yangının beraberinde ise patlama sesleri yükseldi. Patlamamın sesi çevre yerleşim yerlerinde duyuldu. Patlamanın ardından fabrikanın üzerinde dumanlar yükseldi.

Olay yerine çok sayıda polis, ambulans, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Fabrikada patlama olduğunu öğrenen çalışan yakınları da fabrikanın önüne akın etti. Olayın ardından Ankara Valisi Vasip Şahin olay yerine geldi.

MSB: 5 şehit var
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), patlamada 5 işçinin şehit olduğunu bildirdi. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı. Fabrika, Milli Savunma Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı’nın roket ve patlayıcı ihtiyaçlarını karşılamak için faaliyet gösteriyor. Fabrikada ayrıca roket yakıtı ve barutların patlatma, ısı ve dinamik atış testleri yapılıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın