Başakşehir’de 6 katlı fabrikada yangın çıktı

Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde 6 katlı bir fabrikanın çatı katında çıkan yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale sürüyor. Saatlerdir devam eden yangında, dumandan etkilenen ve mahsur kalan 8 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.
İstanbul’da Başakşehir İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde akşam saat 18.00 sıralarında 6 katlı bir fabrikanın plastik enjeksiyon ve karton malzemelerinin bulunduğu çatı katında yangın çıktı.

8 işçi kişi kurtarıldı
Yangın kısa sürede alt katlardaki farklı üretim merkezlerine de sıçradı. Dumandan etkilenen ve binada mahsur kalan 8 işçi, itfaiye görevlilerince kurtarıldı.

Yangın saatlerdir söndürülemedi
Dumandan etkilenen kişiler çevredeki hastanelere kaldırıldı. Uzun süredir devam eden yangın için söndürme çalışmalarına TOMA’lar da destek verdi.

Öte yandan, itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi ve yükselen alevler dron ile havadan görüntülendi. Metrelerce havaya yükselen dumanın gökyüzünü adeta siyaha bürüdüğü görüldü.

Binanın duvarları kısmen çöktü
İtfaiye ekipleri, binanın üçüncü katındaki tüplerin patlama ihtimaline karşı çevredeki vatandaşları anonslarla uyarıyor.

İtfaiye erleri, tüm binayı saran alevleri söndürmek için çalışmalarını sürdürürken, binanın duvarları da kısmen yıkıldı.

Gece saatlerinde İstanbul Valisi Davut Gül ve İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Yangının kaynak yapılırken çıktığı düşünülüyor
İtfaiyenin çalışmalarını yakından takip eden Adil Gölcük, “Telefon geldikten sonra koşa koşa geldik. Duyduğumuza göre orta katta kaynak yapılırken, talaşlara ateş sıçramış. Onun dışında kimyasal maddelerle birleşip yayılıyor. Temennimiz kısa sürede söndürülmesi. Buradan birçok insan ekmek yiyor” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın