MİT’ten Suriye’de bayram temizliği: 11 terörist etkisiz hale getirildi

MİT’in saha ajanları, Münbiç’te düzenledikleri nokta operasyonla terör örgütüne darbe vurdu. PKK/KCK-PYD/YPG’ye ait bir yerleşke imha edildi.
Güvenlik güçleri, terör örgütü PKK’nın kökünü kazıyor.

Yurt içi ve sınır ötesinde başarı ve kararlılıkla devam eden operasyonlarla, örgüt üyeleri tek tek sarı torbaya giriyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), bölücü terör örgütünün sözde yönetici kadrolarını hedef alıyor.

Suriye’de operasyon düzenlendi
Bu kez başarılı haber bir kez daha Suriye’nin kuzeyinden geldi.

Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre, MİT, Fırat Kalkanı Harekat Bölgesine düzenlenen roket ve havan saldırıları ile bölgeye eylem amacıyla geçiş yapan teröristlerin sevk noktalarını tespit etti.

11 terörist sarı torbada
Saha ajanları Münbiç’teki PKK/KCK-PYD/YPG’ye ait barınma alanlarını yakın takibe alarak Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile karadan ve havadan hassas keşif ve takip çalışmaları yürüttü.

Belirlenen noktalara dün eş zamanlı operasyon düzenleyen MİT, 11 teröristi etkisiz hale getirip, PKK/KCK-PYD/YPG’ye ait bir yerleşkeyi imha etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın