Fransa’da ultra milliyetçiler protestocuları linç ediyor! Ülke iç savaşa sürükleniyor

Ülkede baş gösteren kaos her geçen saniye biraz daha hararetlenirken bu kez sokakta ultra milliyetçilerin sesi yükseldi. Protestocular beyzbol sopalarıyla linç edildi.
Ülkede dur ihtarına uymayan 17 yaşındaki gencin polis tarafından öldürülmesi halkı ayağa kaldırdı.  Polislerin sert tutumu siyasi isimler tarafından tepki görürken, bir yandan da vatandaşlar isyan bayraklarını çekti.  Sokağa dökülen halk, çeşitli eylemler düzenliyor.

Sokaklar ateşe verildi
Ülkede gerilim katlanarak artarken güvenlik güçleri halka ağır müdahalelere devam ediyor.  Süreçte birçok kişi gözaltına alınırken, sokaklar adeta ateşe verildi, marketler ve dükkanlar da yağmalandı.

Ultra milliyetçiler sokağa indi
Bölgeden her geçen gün dehşet görüntüler gelirken, bu kez başrolde ultra milliyetçiler vardı. Fransa sokakları adeta bir alev topuna dönerken, ultra milliyetçiler de sokağa indi.

Protestocuları linç ettiler
Ultra milliyetçiler beyzbol sopalarıyla protestoculara saldırdı. Ülkede ciddi bir kaos baş gösterirken, iç savaş sinyalleri de giderek artıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir Cevap Yazın