Bu ne yüzsüzlük?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i makamında ziyaret etti.
Hükümet çalışmalarına başlarken muhalefetteki kaos sürüyor.Bu kaos arasında Ankara’da sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti kurultayında yeniden genel başkan seçilen Meral Akşener, İyi Parti genel Merkezi’nde Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu kabul etti.
28 Mayıs ağır seçim mağlubiyetinden sonra iki lider arasında gerçekleşen ilk görüşme oldu. Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu’nu kabul etti
“Size hayatta başarılar”
Parti kongresinde Millet İttifakı için Akşener, “Biz çalışmamışız, onun için seçim kaybedilmiş. İnsafınız kurusun, anlıyorum korktunuz. Neymiş İstanbul HDP sayesinde kazanılmış. Haydi o zaman bundan sonra size hayatta başarılar.” ifadeleri kullanmış ve bu ifadeler ittifaktan ayrılık olarak değerlendirilmişti.

Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu’nu kabul etti
Bina çıkışına kadar geçirdi. Akşener’e, Davutoğlu görüşmesinde Kürşad Zorlu, Oktay Vural ve Ayfer Yılmaz eşlik etti. Görüşmenin ardından Akşener, Davutoğlu’nu kapıya kadar uğurladı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın