Sahiplerini bekleyen Togglar göz kamaştırıyor!

Teslimat için İstanbul’a getirilen Togg araçlar, sahiplerine teslim edilmek üzere Zeytinburnu’ndaki merkezde muhafaza ediliyor.
Türkiye’nin yerli, milli, doğuştan elektrikli otomobili Togg piyasaya yayılıyor…

Her geçen gün daha fazlası yollara çıkan Togg araçların teslimatları sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde çok sayıda araç İstanbul’a getirildi.

Togg’un Zeytinburnu’ndaki araç test sürüşü ve teslimat mağazasında park halinde bulunan T10X araçlar dikkat çekti.

Peş peşe sıralanan onlarca T10X araçlar, sıradaki talihlilerine teslim edilmeyi bekliyor. Kırmızı (Anadolu), mavi (Gemlik), bej (Kapadokya), gri (Kula) ve siyah (Oltu) renklerinde park halinde bulunan T10X araçlar, heyecanlandırdı. Park halinde mavi ve siyah renkli modellerin daha çok olduğu görüldü.

Teslim edilen araç sayısı 1435 oldu
Geçtiğimiz günlerde Togg’dan yapılan bilgilendirmede toplam teslimatın 1435’e ulaştığı, aracın elektrikli C-Suv segmentinde pazar lideri konumunun sürdüğü bildirildi. Bu rakam sadece temmuz ayında 627 adet olarak açıklandı.

20 bin yedek bekliyor
Togg T10X için ön siparişler 16-27 Mart tarihleri arasında alınmıştı. Ön siparişlerin 7 günde 100 bini geçmesiyle birlikte, daha önce 12 bin adet olarak açıklanan 2023 yılı için teslim edilecek akıllı cihaz sayısı 20 bin olarak güncellenmişti. 20 bin kişi de yedek listede yer almıştı.

Öte yandan hızlanan Togg teslimatlarıyla birlikte Türkiye’nin birçok şehrinde trafikte T10X modellerin arttığı gözlemleniyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın