Türk kelimesinin üstünü kim örtmeye çalıştı?

Orhan Karaağaç’ın hazırlayıp sunduğu “Son 33” farklı konu ve konuklarıyla kaldığı yerden devam ediyor. Son 33’ün önemli konuğu Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak, “2bin beşyüz yıldır sakalanan Türk ortaya çıkacak” diye müjdeyi verdi.

Yılardan beri Türk kelimesinin üstünün örtüldüğünü, savaşı kaybeden her ülkenin dikta ile yönetilmeye mahkum edildiğini dile getiren Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak’ın açıklamaları gündemi değiştiecek mahiyette.

Orhan Karaağaç: Siz bir bilinç altı merakla ya da bir yönlendirmeyle İngiltere’ye gidiyorsunuz. Gittiğinizde karşılaştığınız tablo hayal ettiğiniz tabloyla örtüştü mü? sorusuna ise Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak, şu açıklamalarda bulundu:

“Hayal ettiğim bir şey yok ortada, olduğunu bildiğim bir şey var. İlk hayretime gideni söylüyorum size; ilk indiğimde Victoria Street Station’un yanındaki istasyonları saydım 38’e yakın hat gördüm. Ah be dedim, ah be! Bizde niye yok bunlar dedim. İlk önce buradan başladı. Çünkü o zaman daha dünyada sistemi hiç bilmiyorum. Ben şöyle düşünüyorum; bi akıllı milletler var bi de bizim gibi garibanlar var. Yeryüzünde öbür devletler, Avrupa’dakiler zengin, biz afedersiniz biraz kafası kıt grubundanız. Zor anlayışlı, bir şekilde atılmışız dışarıya. Bu bizim içimize bir şekilde yerleşmiş. Benim neslimin hepsi şu lafı çok iyi bilir; “Abi adam yapmış ya!” Bu kelime var ya şu son 5 yıl içinde kırıldı ve ben bunu Selçuk Bayraktar’a falan bağlıyorum biliyor musunuz? O beyin devrimizi bir adam açtı. Zaten genelde bi dahiler açar böyle şeyleri. İnsanların çoğu da dahilerin döneminde yaşadıklarından habersizdirler.” dedi.

Stratejist/Analist İbrahim Ufuk Kaynak’ın parmak ısırtacak önemli açıklamaları videonun detayında.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir Cevap Yazın