İyi Parti’den seçim itirafı: İyi ki iktidar olamamışız Allah memleketimizi korumuş

Canlı yayında “Seçimi kazansaydınız koordine bir şekilde bu ülkeyi yönetebilecek miydiniz?” diye sorulan İyi Partili Adnan Beker, “Ya biz daha bakanları oluşturamamışız. Biz daha atamalar yapamamışız, Allah memleketi korumuş” ifadelerini kullandı.
Seçimleri kaybeden muhalefet birbirine suçlamaya başladı.

İyi Parti cephesinde, Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı yüzünden kaybedildiği görüşü hakim.

CHP’de ise diğer ittifak üyeleriyle birlikte İyi Parti’nin yeterli seçim çalışması yürütmediği görüşü ağır basıyor.

Bir yandan da yerel seçimleri düşünen muhalefette zaman zaman da bazı bölgelerde iş birliği yapılabileceğine yönelik açıklamalar geliyor.

Muhalefetin hesaplaşması sürüyor

Hal böyleyken İyi Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, TV100’de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’nın konuğu oldu.

Kaybedilen seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Beker, dikkat çeken ifadeler kullandı.

“Herkese her yetki dağıtılmış”

Beker’e programda, “Seçimi kazansaydınız koordine bir şekilde bu ülkeyi yönetebilecek miydiniz?” diye soruldu.

Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi’ne yönelik bakanlık vaadine değinen Beker, “Sonradan bakıyoruz seçim kaybedildikten sonra biz bu masanın ikinci büyük partisiyiz. Genel Başkanımıza söylenmemiş, biz bilmiyoruz parti olarak. Bir partiye İçişleri Bakanlığı, MİT Müsteşarlığı, Kültür Bakanlığı verilmiş. Herkese her yetki dağıtılmış.” dedi.

Bakanları oluşturamamış, atamaları yapamamışız: Allah memleketimizi korumuş

Bakanları bile oluşturamadıklarını söyleyen Beker bu kez ise, “Ya biz daha bakanları oluşturamamışız. Biz daha atamalar yapamamışız, Allah memleketi korumuş.” ifadelerini kullandı.

Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor: İyi ki kazanamamışız diyorlar

Beker’in konuyla ilgili diğer ifadeleri şöyle:

Bunlar ortaya çıktıktan sonra diyelim ki 6’lı masa seçimi kazandı. Ya biz daha bakanları oluşturamamışız. Biz daha atamalar yapamamışız, Allah memleketi korumuş. Ümit Özdağ’a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık? Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor. Adamlar ‘İyi ki kazanmamışız’ diyor. Siz öbür tarafları hiç eleştirmiyorsunuz, devamlı Akşener hastalığına bulaşmış insanlar.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kilo kaybı yaşayan Nihal Candan ile ilgili yeni gelişme!

Kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamasıyla aylardır hapis yatan Nihal Candan hakkında, 37 kiloya kadar …

Bir Cevap Yazın