MHP, Adana’da tek yürek, tek bilek! Yusuf Kanlı yeniden başkan!..

Aziz Dağtekin

MHP Adana İl Başkanlığı tek liste ile gittiği 14. Olağan İl Kongresi’nde Yusuf Kanlı tekrar il başkanı seçildi. Yeniden il başkanı seçilen Yusuf Kanlı, yerel seçimlerde başarı için çalışacaklarını belirterek, ”Cumhur ittifakı olarak, Adana’nın tüm ilçelerinde seçimiz kazanmaya var mısınız?” diyerek delegeden ve katılımcılardan “evet” sözü aldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığını seçimi Sarıçam Belediyesi Kültür merkezinde yapıldı. Kongreye, MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ile Ayşe Sibel Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin baş danışmanı Hüseyin Sözlü, MYK Üyesi Uğur Öztürk, AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ile STK temsilcileri, siyasi partilerin il başkanları, muhtarlar, iş insanları ve partililer katıldı.

Sarıçam Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen MHP Adana İl Başkanlığı 14. Olağan İl Kongresine tek listeyle gidildi. Yapılan seçimde Yusuf Kanlı il başkanlığına seçildi. Partisinin başarısı için durmadan çalışacağını belirten Kanlı, yerel seçimlerden başarıyla çıkacaklarına inandığını ve yerel seçime hazır olduklarını ifade etti.

Teşkilatlardaki yeni kadro oluşumlarının yerel seçimlere de hazırlık anlamı taşıdığını belirten Kanlı,”Cumhur ittifakı olarak, Adana’nın tüm ilçelerinde seçimiz kazanmaya var mısınız?” diyerek delegeden söz aldı. Salonda coşkulu alkış tufanı altında “evet” sesleriyle inledi. Salondan aldığı alkış coşkusuyla konuşmasına devam eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı. “Bütün çalışmalarımızı tamamladık. İlçe yönetimlerimiz ile il yönetimimiz baştan aşağı yenilendi. Ulusalda nasıl ki ülkemizi zilleten kurtardıysak, yerelden de Cumhur ittifakı olarak kurtarmaya hazırız. Milliyetçi Harekette ayrımcılık yoktur. MHP’nin kuruluş amacı ve gayesi nettir.  Türk, Arap, Kürt, Laz, Çerkez hülasa hepimiz kardeşiz, hepimiz aynı bahçenin çiçekleriyiz. Hepimiz bir, hepimiz kardeşiz.” diye konuştu.

MHP’den ayrılanlara çağrı yapmayı da ihmal etmeyen MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Lider Devlet Bahçeli’nin küskünlere ayrılıp da gidenlere yaptığı çağrıyı yenileyerek, “Liderimiz devlet Bahçeli’nin yaptığı çağrıyı ben de burada tekrarlıyorum. Çağırdık dönmediniz yuvaya, gelin yerel iktidarda komşu olalım ülke hayrına” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın