Yuh olsun bunlara!.. Macron ve Mark Rutte, katliamcı İsrail’e desteğe gidiyorlar!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte, İsrail’i ziyaret edecek.
Hamas’a karşılık veren İsrail, hedef gözetmeksizin Gazze’de orantısız güç kullanmaya devam ediyor.

İsrail’in bomba yağdırdığı Gazze’de yaşanan insanlık dramı tüm dünyada dikkatle takip ediliyor.

Macron ve Rutte, İsrail’e gidecek

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Hollanda Başbakanı Mark Rutte’nin İsrail’i ziyaret edeceğini duyurdu.

İsrail Başbakanlık Ofisi’nden yapılan açıklamada, “Başbakan Binyamin Netanyahu bugün Batılı liderlerle bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Başbakan Netanyahu, İsrail’in Hamas’ın acımasız terörüne karşı kendini savunma hakkına verdikleri destekten dolayı liderlere teşekkür etti. Fransa Cumhurbaşkanı Macron ve Hollanda Başbakanı Rutte yarın (pazartesi) İsrail’e gelecek ve Başbakan Netanyahu ile görüşecek” denildi.

İsrail’e açık destekABD Başkanı Joe Biden, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve İngiltere Başbakanı Rishi Sunak da İsrail’e giderek açık desteklerini ilan etmişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın