Başkan Erdoğan’dan Batı’ya ‘Hilal-Haçlı’ mücadelesi uyarısı!

Erdoğan, Ukrayna’daki sivil can kayıpları için sesini yükselten Batı’nın, Gazze’de sessizliğe büründüğünü söyledi. “Siz yeniden bir Hilal-Haçlı mücadelesi mi estirmek istiyorsunuz?” diye soran Cumhurbaşkanı, “Biliniz ki bu millet ölmedi, dimdik ayakta” dedi.
Atatürk Havalimanı’nda Büyük Filistin Mitingi düzenlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dev kalabalığın toplandığı mitingde önemli mesajlar verdi.

Erdoğan, ‘Hilal-Haçlı’ savaşı çıkarma çabasında olanları uyardı, terörle mücadeleye atıfta bulunarak “Bir gece ansızın gelebiliriz” hatırlatması yaptı.

‘Hilal-Haçlı’ tepkisi: Bu millet ölmedi

“Ey Batı! Size sesleniyorum.” diyen Erdoğan, şunları söyledi:

Siz yeniden bir Hilal-Haçlı mücadelesi mi estirmek istiyorsunuz? Eğer böyle bir gayretin içerisindeyseniz biliniz ki bu millet ölmedi.

Bu millet dimdik ayakta. Ve yine aynı şekilde, kararlılıkla Libya’da neysek, Karabağ’da neysek, bilesiniz ki Orta Doğu’da da oyuz.

“Gazze’de binlerce çocuğun ölümünü sessizce seyrediyorlar”

Erdoğan, Rusya-Ukrayna Savaşı’nda katledilen siviller için “timsah gözyaşları” dökenlerin, bugün Gazze’de binlerce çocuğun ölümünü sessizce seyrettiğine dikkati çekti:

Ukrayna’da ölenler için gözyaşı döktünüz de, Gazze’de ölen bu yavrular için niçin sesiniz çıkmıyor?

“Terörle mücadele bahanesiyle on binlerce kilometre öteden gelip…”

Meydandaki kalabalığı işaret ederek, “Bu tablo bile tek başına çok şey anlatıyor.” ifadesini kullanan Erdoğan, şöyle devam etti:

Biz bu riyakarlığı, çifte standardı, vicdan ve ahlak dışı ayrımcılığı PKK’nın, DEAŞ’ın, FETO’nun saldırılarında karşılaştığımız tabloyla defalarca yaşadık.

Terörle mücadele bahanesiyle on binlerce kilometre öteden gelip, milyonlarca insanı hunharca katledenler, bize kendi sınırlarımızı, kendi vatanımızı, kendi vatandaşımızı koruma hakkı vermek istemediler.

“Bir gece ansızın gelebiliriz”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Şimdi açık konuşuyorum.” dedi ve ekledi:

Son 10 yıldır terörle mücadele altında ne yaptıysak, hangi başarıyı kazandıysak, bunlara rağmen gerçekleştirdik.

İnşallah bundan sonra da ‘bir gece ansızın gelebiliriz’ şiarıyla kendi çizdiğimiz yolda ilerlemeyi sürdüreceğiz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın