İzzettin el-Kassam Tugayları:İsrail’in bir tank taburunu imha ettik, bazılarını esir aldık

İzzettin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde: Düşman hatlarının arkasına geçerek muntazam bir saldırı gerçekleştirdik. Düşmanın bir tank taburunu tamamen imha ettik. Çok sayıda ölü ve yaralıları var. Bazılarını esir almayı başardık.
Kassam Tugayları, yaptığı son operasyonda işgalci İsrail’e ağır darbe vurduklarını açıkladı.

İzzettin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, “Düşman hatlarının arkasına geçerek muntazam bir saldırı gerçekleştirdik. Düşmanın bir tank taburunu tamamen imha ettik. Çok sayıda ölü ve yaralıları var. Bazılarını esir almayı başardık” dedi.

İşgalci İsrail’in ağır kayıplar verdiğini vurgulayan Ebu Ubeyde ayrıca, “İsrail halkı, hükümetiniz ölü sayısı konusunda size yalan söylüyor ve sizi temin ederim ki ölü sayısı liderlerinizin duyurduğundan çok daha fazla” ifadelerini kullandı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da bu akşam itiraf niteliğinde yaptığı açıklamada “acı kayıpları olduğunu” söylemişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın