Hatay’da deprem! Siyonist Netanyahu yapay deprem mi verdi?

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde 4.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Deprem ile ilgili bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Tüm ekipler saha tarama çalışmalarına devam etmektedir”dedi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verdiği bilgiye göre Hatay’da şiddetli bir deprem yaşandı.

Deprem çevre illerden de hissedildi

Merkez üssü Kırıkhan ilçesi Taşoluk Mahallesi olan depremin büyüklüğü 4.8 olarak duyuruldu. Saat 05.32’de meydana gelen depremin derinliği ise 8.28 km olarak açıklandı.  Deprem, Adana başta olmak üzere komşu illerde de hissedildi.  Sarsıntı sebebiyle bölgede yaşayan insanlar panikle evlerinden dışarıya çıktı. Deprem sonrası herhangi olumsuz bir durum bildirilmedi.

“Tüm ekipler saha tarama çalışmalarına devam etmektedir”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay’da meydana gelen depreme ilişkin Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

“Hatay İli Kırıkhan ilçesinde 4,8 büyüklüğünde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen depremde, başta AFAD olmak üzere ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına devam etmektedir. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun”

Öte yandan bazı okuyucularımız, Gazze’de katliam yaptığı sırada “Daha Türkiye’nin depremi yaşamadı derken Hatay’da ki depremi mi kast etti? Yani bu deprem ABD- İsrail dayanışması ile gerçekleştirilen yapay bir deprem mi” diye sorularını sormayı ihmal etmediler.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın