ABD’li vatandaştan Gazze’lilere önemli sesleniş: Bırakın İsrail’i ABD’yi bile değiştirdiniz

İşgalci İsrail’in Filistin’deki katliam saldırıları 7 Ekim’den bu yana aralıksız sürüyor. Saldırıların 43. gününde ölü sayısı 12 bin 500’ü aşarken, on binlerce Filistinli yaralandı.

İsrail’in soykırım saldırılarına dünyanın dört bir yanından tepkiler çığ gibi büyürken ABD’li bir vatandaşın Filistinliler için yaptığı paylaşım sosyal medyada gündem oldu.

ABD’li vatandaş, Filistinlilerin İsrail’e karşı direnişlerinin dünyayı bile değiştirdiğini belirtti.

Gazze halkına seslenen ABD vatandaşı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

‘GAZZELİLER, BIRAKIN İSRAİL’İ YENMEYİ, SİZ ABD’Yİ, DÜNYAYI BİLE DEĞİŞTİRDİNİZ’

“Filistinli dostlarım beni dinleyin. Toplama kampında bulunan Gazzeliler; bırakın İsrail’i yenmeyi, siz ABD’yi, dünyayı bile değiştirdiniz. Bunun için çok acı bir bedel ödediniz ve dünya size borçlu.

‘BİZİM POLİTİKACILARIMIZ KORKUYOR’

Şu anda özgürlük ve hürriyet için savaşan tek toplum sizsiniz. Tanrı sizleri korusun kardeşlerim. Şimdiden özgürleştiğimi hissediyor ve eskiden söyleyemediğim şeyleri söyleyebiliyorum. Bizim politikacılarımız korkuyor.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın