İnce’den CHP Lideri Özgür Özel’e ince ayar!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in eski CHP’lilere baba evine dönün çağrısı gündemde. O çağrı sonrasında gözlerin çevrildiği isimlerin başında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce vardı. İnce “Ne benim CHP’ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif” ifadesini kullandı.

Özgür Özel’in bir diğer çıkışı da Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan gizli protokol üzerinden eleştirmesiydi. Özdağ’dan da Özel’e yanıt geldi.

“NE BÖYLE BİR DÜŞÜNCEM VAR NE DE BİR TEKLİF”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yaptığı o çağrı sonrası gözler, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin CHP’ye dönüp dönmeyeceğine çevrilmişti. İnce, “Ne benim CHP’ye girmek gibi bir düşüncem var, ne de böyle bir teklif var” dedi.

Sözcü Gazetesi’ne konuşan Muharrem İnce, “Ben, Memleket Partisi’nin Genel Başkanıyım” vurgusu yaptı. İnce, “Memleket Partisi olarak seçime tek başımıza girecekmiş gibi kararımızı alacağız” diye konuştu.

“Yerel seçimde ittifak yapacak mısınız?” sorusuna da yanıt verdi Muharrem İnce, “Seçimlere tek başımıza gireceğiz ama ‘ilkeli ittifaklara’ açığız, çıkar ittifakına değil” ifadesini kullandı.

ÖZDAĞ’DAN ÖZEL’E “İTTİFAK” TEPKİSİ

Özgür Özel’in bir diğer dikkat çeken çıkışı da Kemal Kılıçdaroğlu’nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan gizli protokol üzerinden eleştirmesiydi. O eleştiriye de Bursa’da gazetecilerle bir araya gelen Ümit Özdağ’dan yanıt geldi. Özdağ, “CHP’deki genel başkan değişikliğinin gerekçesi olarak cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Zafer Partisi’yle ittifak yapılarak, HDP seçmeninin küstürülmesi olarak izah etti. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’na Selahattin Demirtaş ile kol kola yol yürümesini biz de öneriyoruz. Daha iyisine layık değiller” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın