Pençe-Kilit bölgesinde 5 terörist daha öldürüldü

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde 5 teröristin daha etkisiz hale getirdiğini açıkladı.
Yurt içi ve sınır ötesinde terörle mücadele kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, nokta operasyonlarla örgüte darbe üstüne darbe vuruyor.

Teröristlerle mücadele sürerken Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit operasyon bölgesinden acı bir haber geldi.

1 askerimiz şehit düştü

Milli Savunma Bakanlığı, bölgede bölücü terör örgütü mensuplarıyla ile çatışmaya girildiğini açıkladı. Pençe-Kilit operasyonu bölgesindeki çatışmada Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’nin şehit olduğu belirtildi.

Devam eden çatışmalarda 5 terörist etkisiz hale getirilmişti.

5 terörist daha öldürüldü

MSB’den yapılan son açıklamada, 5 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bilgisi yer aldı:

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde kahraman silah arkadaşımız Piyade Üsteğmen Abdullah Köse’yi şehit eden PKK’lı teröristlere yönelik operasyonlarımız güçlü şekilde sürüyor. Şehidimizin kanını yerde bırakmayan Kahraman Mehmetçik, bölgede 5 teröristi daha etkisiz hâle getirdi. Böylece etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 10’a yükseldi. Şehidimize bir kez daha Allah’tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Yılbaşından beri 2 bin terörist öldürüldü”

Kabine sonrasındaki açıklamalarında Gazze’deki saldırıları ele alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelemiz sürüyor. Yılbaşından bu yana bir kısmı elebaşı seviyesinde yaklaşık 2 bin teröristi etkisiz hale getirdik. Döktükleri her damla kanın hesabını soruyoruz soracağız.”ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın