Yahudi baskılarına dayanamayan Elon Musk’tan geri vites!

Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X’in sahibi Elon Musk, Filistin paylaşımlarına izin verdiği için reklamlarını çeken dünya devleri, ABD ve İsrail ziyareti sonrası İsrail karşıtlığından geri adım attı.

İsrail’in, 7 Ekim’de Hamas’ın başlattığı “Aksa Tufanı” operasyonu sonrası Filistin’de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürerken, İsrail’i ziyaret eden Elon Musk skandal bir Gazze açıklaması yaptı.

ELON MUSK’TAN GERİ VİTES!

Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, satın aldığı X sosyal medya platformunda Filistin paylaşımlarına izin verdiği için başta Yahudi lobisi, ABD ve platformdan reklamlarını çeken dünya devi global şirketlerin baskısına dayanamadı.

‘HAMAS’I ÖLDÜRMEKTEN BAŞKA BİR ÇARE YOK’

İsrail’i ziyaret ederek Başbakan Binyamin Netanyahu ve Cumhurbaşkanı Herzog ile gerçekleştirdiği görüşmelerin ardından konuşan Musk,

“İnsanların öldürüldüğü (İsrail) yerleri görmek, kesinlikle duygusal açıdan zor bir gündü diyebilirim. Az önce Başbakan Netanyahu ile de konuştum. Bence Gazze ile ilgili üç şey var. (Hamas’ı kast ederek) Sivilleri öldürmekte ısrar edenleri öldürmekten başka bir seçenek yok. Fikirlerini değiştirmeyecekler.” dedi.

‘GAZZE’DE EĞİTİM DEĞİŞMELİ Kİ YENİ KATİL NESİL YETİŞMESİN’

Gazze ile ilgili de skandal bir açıklama yapan Musk, “Ve ikinci şey de Gazze’de eğitimi değiştirmek gerek ki yeni nesil katiller yetişmesin.” ifadelerini kullandı.

GAZZE ZULMÜNE ORTAK OLMUŞTU

Musk 28 Ekim’de X’ten yaptığı açıklamada, sahibi olduğu Starlink uydu internet sistemi firmasının Gazze Şeridi’ndeki tanınmış uluslararası yardım kuruluşlarına bağlantı hizmeti sunacağını duyurmuştu. Fakat daha sonra Yahudi lobisinden gelen baskılar nedeniyle kararından dönmüş ve Gazze Şeridi’ne internet verilmemesi için İsrail’le prensipte anlaşmıştı.

Avrupa Komisyonu ve Apple, Disney ve IBM gibi Yahudi lobileriyle bağlantılı büyük şirketler, X platformundaki reklam harcamalarını askıya almıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın