Başkan Erdoğan’dan yerel seçim sloganı: Yeniden İstanbul

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısında yerel seçim mesajlarını verirken İstanbul seçimlerine özel sloganını da duyurdu. Erdoğan’ın “Bugün bir başlık atıyorum; Yeniden İstanbul…” sözleri salonda coşkuyu artırdı.
Türkiye yerel seçimlere odaklandı.

Seçmen 31 Mart’ta sandık başına gidecek…

Bu kapsamda siyasi partiler de hazırlıklarına başladı.

Aday belirleme süreçleri parti içlerinde işletilirken başvurular sona erdi.

AK Parti’de de gündem yerel seçimler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan TBMM’de yerel seçim mesajladı

AK Parti TBMM Grubu’na hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu kapsamda mesajlarını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve seçmeninin özel bir önem verdiği İstanbul, bu kapsamda en itinalı çalışmanın yapılacağı şehir…

5 yıllık CHP arasından sonra yeniden AK Parti hizmetleriyle buluşması istenen İstanbul için Cumhurbaşkanı Erdoğan da sloganını açıkladı.

“Yeniden İstanbul”

Özellikle gençlere hitap ederek sloganı duyuran Erdoğan, şöyle konuştu:

“Rakiplerimizin karşımızdakiler değil asıl onları kontrol edenler olduğunu asla aklımızdan çıkarmayacağız. Gençler unutmayın bugün bir başlık atıyorum; Yeniden İstanbul…”

“Çalışmaları kendi önceliklerimize göre yürüteceğiz”

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

Seçim takvimimiz işliyor. 4 ay sonra yapılacak seçimle ilgili çalışmaları kendi önceliklerimize göre yürüteceğiz. Belediye başkan adaylıkları için başvurular sona erdi. Elektronik ortamda illerimizin temayül yoklamalarını yaptık. Cumhur İttifakı’ndaki ortağımız MHP ile görüşmelerimiz ilerliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın