Bunu da gördük! Ambulansla zehir sevkiyatı polise takıldı!

Balıkesir’e kiraladıkları ambulans içerisinde 9 kilo uyuşturucu sokmak isteyen 3 kişi, polisin dikkati sayesinde yakalandı. Güvenlik güçleri uyuşturucu ticaretine göz açtırmıyor.

Emniyet’in konu üzerinde etkili çalışmaları nedeniyle polisi atlatmak için farklı yollar deneyen uyuşturucu tacirleri, bu kez ambulans kullandı.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın izniyle bir süredir takip ettikleri kişilerin sevkiyat yapacağı bilgisine ulaştı.

Zehir tacirleri ambulans kiraladı

Zanlıların dikkat çekmemek için ambulans kiraladıkları ve uyuşturucuları bu şekilde taşıdıkları belirlendi. Bunun üzerine ambulans takibe alınarak İstanbul İzmir otobanında operasyon başlatıldı.  Tepe lambaları yanmış vaziyette seyreden hasta nakil ambulansı ekiplerce durduruldu.

Narko köpek 9 kilo uyuşturucu buldu

Narkotik köpeği Danga’nın da katıldığı operasyonda, valize saklanmış 9 kilogram 14 gram Skunk esrar maddesi, bir ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 şarjör ele geçirildi.

3 kişi gözaltına alındı

Özel bir sağlık şirketinin çalışanı 3 kişi gözaltına alınırken, zanlıların sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. Ambulansla ilgili de idari soruşturma başlatıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Sanchez, Filistin’i tanıyacağız dedi, 20 günde başına gelmeyen kalmadı!

Başbakan Sanchez’in eşi Begona, ticari işleri nedeniyle soruşturmayla karşı karşıya kaldı. Bu duruma tepki gösteren …

Bir Cevap Yazın