6 şehidimiz var! 7 hian etkisiz hale getirildi!..

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın Kuzeyinde terör örgütleri tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan 4 askerden 3’ünün kurtarılamayarak şehit olduğunu ve toplam şehit sayısının 6’ya yükseldiğini duyurdu.

Son dakika Hakkari haberleri: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın Kuzeyinde terör örgütleri tarafından düzenlenen hain saldırıda yaralanan 4 askerden 3’ünün kurtarılamayarak şehit olduğunu ve toplam şehit sayısının 6’ya yükseldiğini duyurdu.

ŞEHİT SAYISI 6’YA YÜKSELDİ

MSB’den yapılan açıklamada, “Irak’ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan 3’ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

7 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükselmiştir. Operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz.” denildi.

TOKAT’TA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı sonucunda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yasin Karaca’nın (23) şehadet haberi baba ocağına ulaştı.

Şehidin şehadet haberini babası Ahmet Karaca ve annesi Zahide Karaca’ya Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Almus Kaymakamı Emre Çömen, Almus Belediye Başkanı Bekir Özer, Tokat İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük verdi. Şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.

Şehidin evli olmadığı ve 7 kardeşi olduğu öğrenildi. Şehidin cenaze töreninin yeri ve tarihi hakkında ailesinin karar vereceği öğrenildi.

MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ’TAN TAZİYE MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, hain saldırıda şehit düşen askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı. Resmi X hesabından paylaşım yapan Kurtulmuş, “Irak’ın kuzeyinde şehid olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın