MHP Lideri Bahçeli: Acımız öfkemiz kadar büyük

Türkiye şehitlerinin acısını yaşarken, MHP Lideri Devlet Bahçeli de sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan askerler için taziye mesajı paylaştı. Bahçeli, “Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü kazımak mukaddes bir görevdir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hain saldırıya çok sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bahçeli şu ifadeleri kullandı;

Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 Operasyonu kapsamında harekat icra eden Hakkari 1.Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunan PKK’lı hainlerin hunhar saldırısında maalesef altı vatan evladımız şehit olmuş, altı vatan evladımız da yaralanmıştır. Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir.

Aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor; kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diyorum. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın