Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı bu gün12 terörist öldürüldü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 6 askerin şehit olduğu saldırıya ilişkin, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulacaktır. Suriye’nin kuzeyinde şimdiye kadar 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir” dedi.

Kahraman Mehmetçik teröristlerin taciz ve saldırı girişimlerini cezasız bırakmıyor. Hain teröristler, başlarını inlerinden çıkardıkları anda güvenlik güçlerinden kaçamıyor. Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) yeni bir operasyona ilişkin açıklama geldi.

Suriye’nin kuzeyinde yürütülen Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan terörist grubun, komandolar tarafından etkisiz hale getirildiği açıklandı. Terörle mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara devam edileceği de vurgulandı.

“5 PKK/YPG’li terörist etkisiz hale getirildi”

MSB, şu ifadelere yer verdi: Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 5 PKK/YPG’li terörist Komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi. Her nerede olursa olsun terör örgütü PKK/YPG ile mücadelemiz en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edecek!

Öldürülen terörist sayısı 12 oldu

Bir açıklama da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. “Yüzyılın Dönüşümü İstanbul Programı”nda konuşan Erdoğan, terörle mücadeledeki son duruma ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Sözlerimin hemen başında dün Irak’ın kuzeyinde bölücü hainler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulacaktır. Suriye’nin kuzeyinde şimdiye kadar 12 terörist etkisiz hale getirilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın