MİT, PKK’lı Zeynep Eyver’i Süleymaniye’de etkisiz hale getirdi

MİT, Irak’ın kuzeyindeki askeri üslere saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen terör örgütü PKK/KCK-HPJ sözde yöneticilerinden Zeynep Eyver’i Süleymaniye’de etkisiz hale getirdi.

Kahraman Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmıyor!Sınır içi ve ötesinde yürütülen operasyonlarla, terörün kökü kazılıyor. Milli İstihbarat Teşkilatı, nokta operasyonları ile hain teröristleri inlerinde etkisiz hale getiriyor.

MİT, bu kapsamda bir başarılı haberi daha duyurdu. Eli kanlı terör örgütü PKK’nın sözde yöneticilerinden biri daha mercek altına alındı.

Yeri tespit edildi

İran-Irak sınırındaki tüm kadın teröristlerin faaliyetlerinden sorumlu olan “Aryen Are” kod adlı Zeynep Eyver takibe alındı. Terörist, Irak’ın Süleymaniye kırsalındaki Pencevin bölgesinde tespit edildi.

Eylemini gerçekleştiremeden etkisiz hale getirildi

MİT, nokta operasyonu ile teröristin tepesine bindi. Irak’ın kuzeyindeki askeri üslere yönelik eylem planlayan terörist, harekete geçemeden MİT tarafından etkisiz hale getirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın