Ekrem İmamoğlu, tam bir fırsat avcısı!

Sosyal medya hesabından İstanbullulara çağrıda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları Türk Bayrakları, Atatürk resimleri ve spor kulüplerinin bayraklarıyla Beşiktaş Barbaros Meydanı’na davet etti.

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da Fenerbahçe ve Galatasaray arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı, ertelendi. Suudi yetkililer ve takımlar arasında çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle ertelenen maç sonrası iki takım, sabaha karşı yurda döndü.

İki takımın yurda dönüşünü havaalanında bekleyen taraftarlar, takımlarını büyük bir coşkuyla karşıladı. Yaşanan olayın ve takımların yurda dönmesinin ardından ise siyasilerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

İmamoğlu siyasi rant derdine düştü

Bu açıklamayı yapan isimlerden birisi de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu oldu. Durumu fırsata çevirmeye çalışan İmamoğlu, CHP’li her yönetici gibi Atatürk’ün arkasına sığınarak yerel seçimler öncesinde siyasi rant derdine düştü. İmamoğlu bu amaçla sosyal medya hesabından bir tweet paylaştı.

“Bayrağını al, Beşiktaş’a gel”

İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşları Beşiktaş’a çağırdı. “Bayrağını al gel” diyen İmamoğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bayrağını al, Beşiktaş’a gel. İstanbulluları, bugün saat 15.00’te Türk Bayrakları, Atatürk resimleri ve spor kulüplerimizin bayraklarıyla Beşiktaş Barbaros Meydanı’na davet ediyorum.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın