Lütfü Savaş, katıldığı Sözcü TV’de Hataylıları provokatörlükle suçladı

Kendisini protesto eden vatandaşları provokatörlükle suçlayan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile gazeteci Deniz Zeyrek arasında canlı yayında gergin anlar yaşandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok zarar verdiği kentlerden olan Hatay’da felaketin 1. yıldönümünde sessiz yürüyüş düzenlendi.

Yürüyüşe halkta karşılığı olmamasına rağmen CHP tarafından tekrar aday gösterilen ve deprem dönemindeki açıklamalarıyla tüm ülkenin tepkisini çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da katıldı.

Alana girmesiyle birlikte Savaş’a tepki gösteren kalabalıktan, “Lütfü istifa” ve “Eli kanlı Lütfü” gibi sloganlar yükseldi.

Vatandaşları provokatörlükle suçladı

Lütfü Savaş, katıldığı Sözcü TV canlı yayınında kendisine tepki gösteren vatandaşları provokatörlükle suçladı. Programın katılımcılarından Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, “Ben Samandağ’da da dolaştım, Defne’de de dolaştım, Antakya’da da dolaştım, İskenderun’da da dolaştım, sizden hep şikayet duydum. Ben arabamla geldim Hatay’a, arabamın plakası bile okunmuyor. Hataylılar için kendinizi yırtmanız gerekir, kendinizi parçalamanız lazım. Acılı insanları provokasyon yapmakla suçluyorsunuz” ifadeleriyle Savaş’a yanıt verdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın