DEM’in adayları tavşan aday mı Adana, Mersin İzmir ve Antalya neden listede yok

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Sözcüsü Ayşegül Doğan, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamalarda aday tanıtımını yaptı ancak 4 büyükşehirde aday açıklanmaması dikkat çekti.

Ülke genelinde bağımsız olarak seçime gideceğini açıklayan ancak daha sonra bu kararından vazgeçer nitelikte açıklamalarda bulanan DEM’in kafasının çok karışık olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Bu gün aday  isim açıklaması yapan Sözcüsü Ayşegül Doğan, ”Özgürlük yürüyüşü 15 Şubat’a kadar devam edecek. Buradan özgürlük yürüyüşçülerine selam gönderiyoruz. DEM Parti olarak tecrit her yerde diyoruz. Özgürlüğümüz kuşatılmış vaziyette.

O yüzden tecrit her yerde. Toplumsal talep, öneri, itiraz ve isyanları en çok duyan parti olarak birlikte hesap soracağız.” derken Adana, Antalya, Mersin ve İzmir adaylarını açıklamaması yeni bir pazarlık için saklı tutulduğu ileri sürüldü.

DEM’İN AÇIKLADIĞI ADAYLAR TAVŞAN ADAY MI?

Öteyandan özel kaynaklın verdiği kulis bilgilerine göre, DEM ile yol yürümek için CHP’nin yoğun mesai harcandığı ileri sürüldü. CHP özellikle kıyı şeridini DEM ile kazanmaya hazırlanan CHP’nin her türlü tavizi vermeye hazır olduğu, ancak bir diğer iddianın da DEM’in açıkladığı adayların tavşan aday olduğu, kamuoyunun dikkatini başka alanlara çekmek olduğu iddia ediliyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Okulda veli dehşet!

Sarıyer’de bir okulda iddiaya göre, yaşıtlarına zorbalık yaptığı gerekçesiyle öğrencisini uyaran öğretmen, öğrencinin babası tarafından …

Bir Cevap Yazın